Hjälp mig att sprida sidan

Tycker det är lite konstigt att man inte kan kommentera inläggen i Wiraspelens officiella blogg, dvs Carl Oscars blogg.
Jag vill att folk ska veta att den här bloggen finns. En blogg som inte bara handlar om vilka kändisar som kommer komma till Wiraspelen, utan folkets Wiraspelen.

Hjälp mig att sprida namnet.

SOL&SPELSTOPPEN
Påsken är över och då kan väl vintern få vara det också? Snälla...? Sommar och sång och Wiraspel, NU!

REGN&INSTÄLLTBOTTEN
Det händer inte så mycket att skriva om just nu, tyvärr. Hoppas de som tittar in här vill hjälpa mig att hålla sidan levande. Ju närmare sommaren vi kommer, desto flitigare kommer det bloggas.


Av Wiraspelare, om Wiraspelen för Wirafrälsta

Jag skulle vilja börja den här bloggen med att hylla den bästa prästen vi någonsin haft i Wiraspelen, Hasse Belfrage, som hastigt har lämnat oss.

Alla som har sett Wiraspelen och hört Hasse välsigna Wira vet, precis som jag, att han hade något speciellt. Något som jag kan säga att ingen, någonsin kommer kunna komma i närheten av. Hasse kommer alltid finnas i våra tankar, skänk honom en extra idag. Det kommer jag göra.


Den här bloggen kommer handla om Wira och Wiraspelen, för alla som vill läsa. Oavsett om du är aktiv i spelen, publik, Wirabo eller bara intresserad så hoppas jag den här bloggen kommer vara läsvärd. Jag som skriver är Wiraspelare och mer därtill sedan flera år tillbaka.  

Lämna en liten kommentar och visa att du varit här, det är alltid roligt att få höras av även utanför våra tre intensiva veckor på sommaren. Skriv gärna vad ni tycker och gör era egna avtryck till den här bloggen, den är inte bara min - den är Wiraspelens.

Självklart måste jag, som i alla proffessionella bloggar ha med en lista över vad som är toppen och botten i livet just nu. Jag kommer kalla det Sol&speltoppen och Regn&inställtbotten, tills jag kommer på något bättre. Förslag?

SOL&SPEL-TOPPEN
Man känner det i luften. Med påsk kommer vår! Eller...?

REGN&INSTÄLLT-BOTTEN
Våren lyser med sin frånvaro och istället har vi nollgradigt och snöslask. Wiraspelen känns långt bort just nu.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0